Ingen nyheter

Her kommer endelig nyheten! Årets musikal blir.... Annie!

Vi inviterer barn og ungdom fra 5. klasse og oppover til å delta på en workshop tirsdag 8. oktober kl. 17-20. Vi skal utfolde oss kreativt med dramaøvelser, sang og koreografi. Man trenger ikke å ha erfaring - at du har lyst er mer enn nok for oss.

Du møter opp i foajéen i Buen. Du blir tatt imot av noen som tar bilde av deg og får din kontaktinformasjon. Karin Moe Hennie (regissør) og Katrine Nor Gundersen (musikkledelse) skal lede workshopen på klubbscenen. Ta gjerne med niste til å spise i pausen. Prisen for å delta i musikalen er 2000 kr. Workshopen er gratis. Har du noen spørsmål kan du kontakte Alicia Anfinnes på telefon 99042109.

Vi håper at det er mange som vil være med og vi gleder oss til å treffe dere!

Mvh nye Lindesnes kulturskole

Her kommer endelig nyheten! Årets musikal blir.... Annie!

Vi håper at det er mange som vil være med og vi gleder oss til å treffe dere!

Mvh nye Lindesnes kulturskole